Pozivamo vas da nam se pridružite na putovanju izvan radne rutine!

Mi smo referentno mjesto za brojne domaće, regionalne i svjetske kompanije koje nam ukazuju svoje povjerenje kao što su DM, Vijeće Evrope u BiH, m:tel, Salveo, Banjalučka pivara, GSK, Unicredit banka, Ambasada Švicarske u BiH, Sparkasse Bank, Unilever, Avon, Viro Šećerana, UNDP BiH, OSCE, PwC, Svjetska banka, IFC, Petrol, Jägermeister, Novo Nordisk...

Doživite naš miks zabavno-kreativnih i edukativnih programa i odaberiti najadekvatniji za vaše potrebe ili kombinirajte više programa u jedan! Upoznajte naše proizvode!

Kontaktirajte nas za dodatne reference i portfolio, jer naši klijenti imaju samo lijepe riječi za nas.

Kontakt formular

TBA PRO:

Dalmatinska 4.

71000 Sarajevo

Bosna i Hercegovina

Tel./Fax:

+387 33 206 910

+387 66 912 593

E-mail:

kontakt@tba.ba

Nudimo preko 60 različitih rješenja, treninga i radionica.

Želite da se vaša planirana aktivnost održi na lokaciji izvan gradske vreve? Ili možda na najprometnijem gradskom trgu? Naš tim je u potpunosti mobilan – dolazimo na lice mjesta sa svim potrebnim materijalima i opremom kako bismo omogućili uspješan event na lokacijama širom BiH i regije.

Naši treninzi i team building programi su također mobilni i nisu previše zahtjevni kada je u pitanju mjesto održavanja. Svi treninzi se mogu održati inhouse ili na odabranoj lokaciji u kombinaciji zabavnog, dinamičnog i uzbudljivog indoor i/ili outdoor programa, a njihovo trajanje se prilagođava zadatim vremenskim okvirima i vašim specifičnim potrebama.

Svi naši programi se u potpunosti prilagođavaju vašim specifičnim potrebama. Stojimo na raspolaganju i za rješavanje svih logističkih preduvjeta održavanja bilo kog odabranog programa. Kontaktirajte nas i zajedno ćemo izabrati najbolja rješenja.