Kompanijama i organizacijama nudimo platformu od preko 60 različitih programa. Zahvaljujući našim treninzima, eventima i komunikacijskim rješenjima, pomažemo članovima vašeg tima i korisnicima usluga vaše organizacije da uspostave veze koje su autentične, dugotrajne i iskrene. Fokus našeg djelovanja usmjeren je na jačanje vještina i performansi ljudskih resursa kao najvažnijeg kapitala svakog biznisa.

Zaboravite na pasivna predavanja u usnulim kongresnim dvoranama, naši programi aktiviraju i uključuju sve sudionike. Mi povezujemo i ujedinjujemo sudionike naših programa kroz uzbuđujuće izazove koji jačaju saradnju i podižu radni moral. Bez obzira kakav je izazov, naše usluge su uvijek krojene prema vašim potrebama.

Ko smo?

Mi smo pioniri profesionalnog team buildinga u BiH! Kontinuirano redefiniramo team building iskustva zahvaljujući našem unikatnom i inovativnom pristupu razvoja timske saradnje.

Ovlašteni smo partner britanske kompanije Sandstone UK (www.sandstone.co.uk) koja nudi integrirane team building programe – simulacija situacija na koje nailazimo tokom radnog vremena: od stresa zbog probijanja rokova, delegiranja projektnih zadataka do komunikacije sa kolegama. 

Naš tim čine treneri i fasilitatori, event menadžeri i PR stratezi sa dugogodišnjim iskustvom rada u BiH, Hrvatskoj, Austriji, Njemačkoj i Švicarskoj. Koristimo licencirane programe vodećih konsultantskih i edukativnih kompanvija u Velikoj Britaniji i SAD-u. Isporučujemo treninge na bosanskom, engleskom i njemačkom jeziku.

Zašto TBA PRO:?

Vrlo je jednostavno – tu smo da povećamo vrijednost međuljudskih odnosa, vještina i kompetencije osoblja u vašoj kompaniji, sastanaka koje planirate i odnosa koje gradite sa svojim klijentima. Naša frekfencija je podešena da obezbijedi zanimljive sastanke, atmosferu u kojoj je sve moguće, visok nivo energije, timsko raspoloženje i bujicu ideja. To je ono što, ukratko, čini srž našeg poslovanja.

Naš pristup saradnji:

  • KREIRAMO I SPROVODIMO specijalizirane sadržajne treninge, komunikacijske strategije i kompleksan event menadžment
  • ČINIMO profesionalan tim iskusnih trenera i fasilitatora, organizatora i PR eksperata sa znanjem nekoliko stranih jezika
  • KORISTIMO isprobane i produktivne pristupe koji se prilagođavaju specifičnim potrebama i okvirima saradnje
  • DIZAJNIRAMO nove, kreativne i inovativne programe krojene po indivudualnim potrebama klijenta
  • FOKUSIRAMO se na vašu poslovnu politiku i ciljeve
  • ISPORUČUJEMO kvalitetnu, detaljno organiziranu i preciznu uslugu
  • POZNAJEMO bez premca turističku, ugostiteljsku i zabavnu industriju u zemlji i regiji
  • POSJEDUJEMO pripremljen zamjenski plan jer
  • DJELUJEMO proaktivno i odgovorno kako bismo obezbijedili najbolje poslovno rješenje za vašu kompaniju

Pozivamo vas da nam se pridružite na putovanju izvan radne rutine!

Mi smo referentno mjesto za brojne domaće, regionalne i svjetske kompanije koje nam ukazuju svoje povjerenje kao što su DM, Vijeće Evrope u BiH, m:tel, Salveo, Banjalučka pivara, GSK, Unicredit banka, Ambasada Švicarske u BiH, Sparkasse Bank, Unilever, Avon, Viro Šećerana, UNDP BiH, OSCE, PwC, Svjetska banka, IFC, Petrol, Jägermeister, Novo Nordisk...

Kontaktirajte nas za dodatne reference i portfolio, jer naši klijenti imaju samo lijepe riječi za nas.

"TBA PRO: tim je skup vrhunskih profesionalaca. Ovakvi programi su izuzetno stimulativni. Tek sad dolazim do zaključka da je kompanija jedna velika porodica!"

"Ova radionica je prevazišla moja očekivanja. Sve pohvale za način organizacije i rada. Bilo je jako zanimljivo, vrijeme je brzo prošlo. Dijelim samo pozitivne utiske i nadam se i budućoj saradnji."

"Lično smatram da sam prisustvovala jednom od najinteresantnijih predavanja, bez opterećenja i napetosti što znači da sam u potpunosti zadovoljna. Bilo je odlično! :) "

"Posebno korisnim dijelom  team buildinga smatram to što smo prije početka mislili da nećemo znati ispuniti zadatke ali smo na kraju timski sve uspjeli dobro obavili. "

"Kao zaposlenoj u sektoru prodaje smatram ovu obuku veoma korisnom u svim dijelovima rada. Sve pohvale za ekipu TBA PRO:"

"Sretan sam što sam vidio stare prijatelje i kolege i što sam upoznao nove kolege. Svi članovi tima su me oduševili pogotovo oni koje sam sada upoznao."

"Baš sam oduševljena kako smo se svi složili a tim je sastavljen slučajnim odabirom. Obzirom i na to da se neki nisu poznavali bez problema smo podijelili kako će i šta će ko raditi, brinuli se jedni o drugima i na kraju obavili tražene zadatke. "

"U narednom periodu očekujemo još ovakvih radionica. Za sektore finansija i tehnike su bile jako korisne u svakom segmentu posebno za zaposlene koji rade timski."

"Zadovoljna sam radionicom. Kroz zabavu smo spoznali vrijednost timskog rada."

Društvena odgovornost

TBA PRO: od 2010. godine pomaže rad Centra za kreativno odrastanje, neprofitnog udruženja koje djeluje od januara 2008. godine, a vode ga stručnjaci sa višedecenijskim iskustvom u direktnom radu sa djecom, nastavnicima i roditeljima u osnovnim školama na području cijele Bosne i Hercegovine. U cilju obogaćivanja kulturnih sadržaja u životu socijalno ugrožene djece te promociji uključivanja šire društvene zajednice u program stipendiranja Centra, svake godine volontiramo pri organizaciji Festivala dječijeg osmijeha koji se organizira  sa namjerom da socijalno ugrožena djeca dobiju priliku i poticaj za razvijanje vlastitih kreativnih potencijala te njegovanje svog talenta u kulturi, muzici i sportu.

Festival je odlična prilika da se uz pomoć medija, štandova sa promotivnim materijalom, letaka... još jednom skrene pažnja javnosti na težak materijalni položaj i životne uslove socijalno najugroženije djece sa spiskova Centara za socijalni rad, te da se promoviraju rezultati programa Stipendije za sretno djetinjstvo kao i mogućnost da se lokalna zajednica tj. sva pravna i fizička lica, upozna i aktivno uključi u program te postanu stipenditori jednog ugroženog djeteta. 

Navedeni program je podržalo preko stotinu humanih pravnih i fizičkih lica koji su obezbijedili na stotine jednogodišnjih stipendija za zbrinjavanje djece koji redovno na svoje štedne knjižice dobivaju novac neophodan za hranu, odjeću, obuću, školski pribor, medicinsku njegu...

Smatramo da ja naša društvena, ali i ljudska obaveza kontinuirano raditi na poboljšanju prava i uslova života socijalno ugrožene djece, ali istovremeno skrenuti pažnju šire javnosti u svim segmentima društva o stanju djece i njihovim potrebama, te jačati kapacitet lokalne zajednice na planu poboljšanja položaja svakog djeteta u našoj zajednici.

Pozivamo vas da podržite Centar za kreativno odrastanje u ovoj humanoj misiji i postanete stipenditor djeteta kojem će vaša pomoć zasigurno puno vrijediti! Više informacija o samom programu možete naći na http://kreativnoodrastanje.org/