Event menadžment

Organiziramo i sprovodimo na desetine različitih vrsta evenata godišnje. I dobro znamo šta je sve potrebno poduzeti da vaš event, sastanak, konferencija ili promocija posluže uspješnom postizanju zadatih ciljeva.

Kombinacija naših vještina organizacije korporativnih evenata, fasilitacije i moderacije sastanaka, upravljanje odnosima s javnošću i koordinacija medijskih istupa, doprinose da se vaša poruka istakne a vaše evente karakterizira dinamičnost, preciznost i odvažnost.

Preciznom pripremom do dinamičnih evenata

Jasno nam je da je organizacija korporativnih evenata zahtjevan poduhvat. Potrebno je pronaći adekvatan prostor, smještaj i hranu, organizirati prateći zabavni program, i što je najvažnije, voditi računa o sadržaju programa koji će zarobiti pažnju svakog učesnika, klijenta ili potencijalnog korisnika vaših usluga. U mogućnosti smo organizirati i najneobičnije evente i ekskluzivne promocije uz dostavu protokola i scenarija eventa sa rokovima i odgovornostima, te obezbjeđenje savremene tehničke podrške, dekoracije, cateringa i hostesinga. U skladu sa dogovorom, pripremamo i finalni izvještaj i evaluaciju izvršenog posla uz priloženu fotodokumentaciju, odnosno press-clipping zavisno od dogovorenog zadatka.

 

 

Učinite svoje korporativne evente – bilo da se radi o brendiranim sadržajima, godišnjem strateškom planiranju ili organizaciji konferencije – interaktivnim i zanimljivim. Naš pristup event menadžmentu je drugačiji jer znamo da je vaša poruka previše važna da se izgubi u loše organiziranom eventu.

Za vas osmišljavamo, pripremamo i sprovodimo:

  • specijalne korporativne evente, tematski osmišljene ceremonije, godišnjice i interne proslave fokusirane na jačanje pripadnosti timu i dijeljenju misije i vizije kompanije sa njenim uposlenicima
  • konferencije, seminare i okrugle stolove
  • konferencije, seminare i okrugle stolove
  • međunarodne konferencije i webinare
  • događaje u sklopu vaše marketinške i PR strategije
  • promotivne evente i brendirane sadžaje za potrošače (lansiranje novih proizvoda i usluga sa stilom)
  • specijalne evente koji uključuju angažman poznatih osoba iz svijeta filma, muzike, sporta i drugih sfera javnog života s ciljem povećanja prepoznatljivosti kompanije i robne marke
  • promotivne akcije na različitim lokacijama: Take Your Brand on the Road!

Interni eventi

Na velika vrata se vraćaju korporativne ceremonije, godišnjice, praznične i novogodišnje proslave – i veće su nego ikad. Njihov je cilj da motiviraju i inspiriraju uposlenike, kao ključne karike za uspjeh organizacije. Bitno je da se cijeli tim osjeti važnim, ujedinjenim i da im se u tom trenutku (kada dijele zajedničko iskustvo) prenese korporativna poruka. Mi vam pomažemo da kreirate sadržaje koji su optimalni, konferencije i sastanke koji motiviraju, angažiraju i zaokupljuju učesnike!

Uposleni se osjećaju nadahnutima kada znaju u kom pravcu se razvija njihova organizacija. Kada vide kakav se napor ulaže da se organiziraju eventi samo za njih, osjećaju se cijenjenim. Kada su pozvani da sudjeluju u korporativnim događajima, a ne samo da sjede i slušaju, osjećaju se angažiranima. TBA PRO: tim vam asistira u kreiranju evenata na kojima će se učesnici povezati sa ciljevima i vrijednostima kompanije. Ovakav pristup istinski transformira kompaniju jer atmosfera postaje zanimljiva, a energija raste. Za vaše poslovanje, ništa nije važnije od ovoga!

Naši kapaciteti

Iza nas stoji tim provjerenih profesionalaca u različitim segmentima razvoja korporativnih komunikacija i sprovođenja strateškog internog i eksternog komuniciranja. Naš tim čine treneri i fasilitatori, event menadžeri i PR stratezi sa dugogodišnjim iskustvom rada u BiH, Hrvatskoj, Austriji, Njemačkoj i Švicarskoj. Isporučujemo usluge na bosanskom/srpskom/hrvatskom, engleskom i njemačkom jeziku.

TBA PRO: tim će se pobrinuti da upoznamo vas i vaše ciljeve, kako bismo vam omogućili da željena aktivnost prođe uz vrhunsku izvedbu.

Naš pristup event menadžmentu:

1. Kreativni razvoj ideje

DONOSIMO vam svrsishodne ideje kako bismo postigli zadate ciljeve vašeg eventa

DIZAJNIRAMO nove, kreativne i inovativne programe krojene po vašim indivudualnim potrebama

PRIPREMAMO strategije, poruke, vizualni dizajn, copywriting i specijalno krojen sadržaj eventa

INSPIRIRAMO učesnike na vašim eventima

2. Produkcija eventa

KORISTIMO isprobane i produktivne pristupe koji se prilagođavaju specifičnim potrebama i okvirima saradnje

ISPORUČUJEMO kvalitetnu, detaljno organiziranu i preciznu uslugu

FOKUSIRAMO se na vašu poslovnu politiku i ciljeve

POSJEDUJEMO pripremljen zamjenski plan jer DJELUJEMO proaktivno i odgovorno kako bismo obezbijedili najbolje poslovno rješenje za vašu kompaniju

3. Besprijekorna izvedba

Efektivni event menadžment zahtijeva detaljnu pripremu svih logističkih preduvijeta prije, za vrijeme i nakon samog događaja.

Prepustite nam dizajniranje, osmišljavanje, pripremu i realizaciju pozivnica, registracijskih listi, mjesta održavanja događaja, hrane i pića, dekora, hostinga i pratećeg tehničkog osoblja, koordinaciju putovanja i smještaj učesnika, kao i svu prateću post-event komunikaciju.

4. Zabavni program

Specijalni eventi zahtijevaju angažman ključnih govornika i prezentatora, provjerenih zabavljača, najboljih tehničara, inspirativnih muzičara, talentiranih glumaca, pozorišnih i filmskih profesionalaca, predanih i dobro pripremljenih voditelja, uspješnih sportista, ali i novih talenata!

TBA PRO: tim izvrsno poznaje zabavnu industriju u zemlji i regiji. Pozovite nas da zajednički kreiramo program čiji će sadržaj dugo ostati u sjećanju publike.

5. Završna obrada

Želite li najljepše uspomene sa svog korporativnog događaja u vidu video, audio i foto zapisa ili multipliciranje promotivne poruke eventa na elektronske, print i on-line medije i socijalne mreže?

Povezat ćemo vas sa najboljim kompanijama u regiji koje nude video i audio produkciju, digitalna, mobilna i tehnološka rješenja koja generiraju uticaj i optimiziraju sam event i njegovu post-produkciju.

Potrebna vam je profesionalna podrška u organizaciji korporativnih evenata, internih ceremonija, konferencija ili promotivnih brendiranih sadržaja? Zanima Vas naše iskustvo i portfolio klijenata? Ili jednostavno imate dodatna pitanja o našem procesu rada?

Također vam stojimo na raspolaganju za sprovođenje fasilitacije i moderacije poslovnih sastanaka i strateškog planiranja. Potražite nas kako bismo vam pružili više informacija i o ovom segmentu našeg poslovanja. Kontaktirajte nas za preporuke, ideje i rješenja.